Siste Nytt

Fredrik har blitt pilot

Har alltid hatt en drøm om å bli trafikkflyger og startet med PPL-A teori i slutten av tjenesten min i Hans Majestet Kongens Garde. Har flydd endel på Vestlandet i Volda/Ørsta Flyklubb, men etter mangel på instruktører begynte jeg å se etter andre muligheter for å bli ferdig raskt. Kom i kontakt med Martin etter å ha sett en annonse på Facebook og sendte han en forespørsel på e-post. Vi avtalte at vi skulle få til resten av flygningen i programmet intensivt, (hadde omtrent 25t når jeg startet å fly i Rygge FK). Den tiden jeg har flydd på Østlandet har jeg bodd hos familie i Oslo og pendlet tur/retur Rakkestad.

Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på instruksjonen i Rygge FK, og miljøet i klubben ellers. Stor aktivitet med interesserte og profesjonelle instruktører. Martin har vist 100% eierskap fra første dag. Avslappet og hyggelig atmosfære i cockpit har vært grunnlag for effektiv og god læring. Planen min videre er å fortsette med ATPL-teori og timesamling i forbindelse med CPL etter nyttår.

Nå er jeg kommet hjem til Sunnmøre og gleder meg til å utforske de vakre omgivelsene her fra luften. Været her hjemme om høsten er uforutsigbart i med mye nedbør og vind, slik at man får benytte seg av de fine dagene.

Det har vært spennende å fly på østlandet, her får man erfaring med større flyplasser og må forholde seg til mye kontrollert luftrom slik at man får god trening i radiokommunikasjon. Vi har også fått til utenlandstur i sammenheng med navigasjonsdelen av programmet. Turen gikk til øya Læsø i Danmark via Trollhättan i Sverige, noe jeg ser på som en god erfaring å ha med seg videre.

Mvh,
Fredrik R. Bjørneseth