Hvorfor kjøre bil når man kan fly?

Spørsmålet var brennaktuelt og været var nydelig. Vi skulle hjem etter en strålende helg sammen med mine foreldre på fjellet og fruen hadde allerede sagt seg villig til å ta bilen hjem alene.
Jeg ringte Anders Ellefsen i klubben og lurte på om han kunne tenke seg en tur til Dagali.
Ja, lød det i den andre enden og etter halvannen time i lufta fra Rakkestad landet LN-TFV og Anders etter noen runder med touch and go.
Min tur og avgang mot Hamar. Her møtte vi noen piloter fra Gardermoen flyklubb og hadde en hyggelig ettermiddag før Anders fløy siste legget tilbake til Rakkestad.
Ikke bare var det en naturopplevelse, det var også en lærerik tur med avgang og landing på to ukjente flyplasser – og ikke minst en hyggelig tur.
Lyst til å bli med engang? Si ifra, så deler vi på en tur.
Og husk på det er alltid moro å fly til nye flyplasser, treffe andre piloter og få nye inntrykk.
Også slår det bilkjøring.
Book et fly, ta med andre piloter og legg opp en tur der man deler leggene seg i mellom.
Ikke bare blir man en tryggere pilot, man får også en herlig opplevelse.