Siste Nytt

Klubbtur til Skagen

I nydelig sommervær entret Øyvind, Martin og jeg LN-TFV på Rakkestad. Etter avgang ble kursen satt mot Sverige hvor vi fløy mot Gøteborg før vi svingte inn mot Skagen og Sindal. Etter rundt 1:30 (flyr man direkte tar turen rundt en time) var vi på Dansk jord og på vei mot Skagen som ligger ca 40 minutter unna Sindal med bil. Og bil hadde vi fått leie av flyplassen. I Skagen ble det tid til lunsj, en solid sådan, is og generell rusling i de nydelige gatene der – før kursen igjen ble satt mot Sindal og Rakkestad.
Det er bare å rette en stor takk til Sindal flyplass. Et helt nydelig anlegg og en velvilje som savner sidestykke. De la absolutt alt til rette for oss. Ett eksempel; vi ringte dem fra Rakkestad for å høre om det var mulig å ta noen T/G når vi kom ned. Svaret vi fikk var at Danmark er et fritt land.
Se på bildene, la deg inspirere. Skagen er et nydelig mål for en dagstur – og med 8,33 i Victor ,som den eneste flyklubben i Østfold, er det bare å dra.
Vi planlegger allerede en ny tur om ikke lenge.
Takk for turen!
Jan Harry