Ny instruktør i klubben, Henrik Hunnes Isaksen

Vi vil gjerne ønske Henrik Hunnes Isaksen velkommen som ny instruktør i klubbens skoleavdeling.

Henrik tok PPL-A tilbake i 2006, før han gikk videre til ATPL teori og CPL IR ME gjennom Diamond Flight Academy i Sverige.
Han har tidligere fløyet for Mapaid og Benair, og har en total tid i luften på 1367 timer, med erfaring fra flytyper
som C150, C152, C172, C182, C208 turbin, Piper , Grumman Cougar, tiger og cheetah, DA42, Piper Senneca og MCC Beech 200 Kingair.
I dag jobber han som logistikkleder og ettermarked innenfor anleggsmaskin verden, og er gift med to barn.
Henrik ønsker å bidra med sin erfaring og kompetanse til at klubben har en robust skoleavdeling.
Han gleder seg til å fatt på rollen som instruktør, og vi gleder oss til å se deg ta del i utdannelsen av fremtidens piloter!