Snart sesongstart!

Vinteren er i ferd med å slippe taket og vi er på full fart inn i en ny sesong. Tross en hard vinter har det vært god aktivitet i årets første måneder. Ivrige piloter og instruktører har trosset kuldegrader og snø, og tatt veien ut til Rakkestad. Der har det stått nedsnødde fly med behov for avising.
Til tross for at avising og start av kald motor enkelte ganger har tatt lengre tid enn selve flygingen, har det ikke vært antydning til sure miner. Dette er for meg et tydelig signal om at vi har et miljø som folk ønsker å være en del av. Ikke bare på grunn av flygingen, men også fordi man synes det er hyggelig. Dette sporet kommer vi til å følge inn i årets sesong med både flyfaglige og sosiale sammenkomster. Dette omfatter selvfølgelig også klubbturer som vi hadde stor suksess med i fjor. Inn i den nye sesongen tar vi også med oss nyheten om at Rygge Aerosenter AS nylig har signert avtale med Forsvarsbygg om leie av GA-plattingen på Rygge. Dermed ser det ut til at en lang og seig prosess nærmer seg slutten og at det snart blir mulig å fly fra Rygge igjen. Den dagen har vi alle sett fram til. Med dette ønsker jeg alle medlemmer en riktig god påske og velkommen til en ny sesong.

Med hilsen

Øyvind Holthe