Gavetur

Arrangerer du et utdrikningslag og lurer på hva du skal finne på? Eller skal du kjøpe gave til en som «har alt»? Hva med å gi en flytur som en morsom overraskelse? Eller kanskje du selv lurer på hvordan det er å ferdes i et småfly over vakre Østfold eller indre Oslofjord? Du er kanskje en av de som har lyst til å lære mer om flyving og har lyst til å finne ut om PPL-A og småflysertifikat er veien å gå?

Uansett er du velkommen til å sende en e-post til oss om hva du ønsker mer informasjon om. Vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Kontaktperson:
Pål Nybø
Telefon: 48 24 46 47
E-post: post (a) ryggefk.no

Vi er interessert i å dele gleden ved å fly med mange flere og føler at slike turer er en fin måte å fortelle om flyving. Derfor arrangeres disse turene til selvkost. For tiden er prisen for ca 1 time kr 2.000,-.

Ved utdrikningslag skal alle deltagere være edru. Vi forbeholder oss retten til å avlyse turer på grunn av vær, sikkerhet eller flyfaglige vurderinger. Husk at både vær og tilgang på piloter og fly kan gjøre det vanskelig å treffe en eksakt dato, men som regel finner vi et tidspunkt som passer.

Mot et tillegg i prisen er det mulighet for å hente passasjerer på andre flyplasser, for eksempel Rakkestad, Sandefjord/Torp eller andre flyplasser i Syd Norge.

Velg hva e-posten gjelder:

Ditt navn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon (obligatorisk):

Emne: (obligatorisk):

Melding: (obligatorisk):

[recaptcha]